Workshop med Abraham och Hagar tillsammans med ärkeängel Rafhael.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ändringar har skett på Workshop med Abraham och Hagar då de gör om lite i schemat. Varmt välkomna till denna mycket intressanta workshop.

Workshop 27/9 med Abraham och Hagar tillsammans med ärkeängel Rafhael. Att förstå er sanna historia:

”Vi hälsar er välkomna till denna workshop, som vi hoppas ska bringa er glädje och förståelse. Denna workshop är ämnad att förstå djupare sanningar om er själva och er historia. Att förstå sin historia är viktigt för att förstå sanningen om en själv. Ni kommer till denna workshop, om ni vill, förstå mer om er själva och er historia som det människosläkte ni är. Ni har blinda fläckar inom er som har hindrat er att förstå vilka ni egentligen är, med det menar jag att ni har förbundna ögon då ni inte har fått  er sammanhängande historia. Var och en av er har en egen historia att berätta men hur ska ni kunna berätta er historia om ni inte kan den. Generationer är en viktig byggsten, ja, för att få en sammanhängande historia hur allting egentligen var. Vi hade sett att ni mer hade pratat med de äldre idag för då hade ni byggt in deras historia bättre. Byggstenen är att få generationernas sammanhängande historia. Det gör att ni då vet ert ursprung. Detta är viktigt för att bli hel inom sig och för att berätta vidare vilka ni är.

Att förstå sin historia är att förstå sitt ursprung, det gör att ni då kan förstå varför det är som det är i dag. Vi kommer hjälpa er att komma vidare till förståelsen av er sanna historia och ja, till och med att berätta människosläktets historia. Jag, Abraham, kan hela historiska sammanslutningar och ändra svåra intrakopplingar som blivit fel. Ni skall vara i en större förening med er själva och uppnå en inre fullbordan. Detta vill jag och Hagar hjälpa er med.

Ni har en energipåverkan från er tidigare historia i form av olika linjära tider. Energiväxlingar sker inom er när ni verkar i olika generationer. Ni har sammankopplade energier från olika tider, detta påverkar er starkt idag. Vi kan fatta det kort, ni har inkarnerat flera gånger med er själ, det gör att ni har er själs historia, men likaså har ni människosläktets historia och föräldrarnas arvs historia, men har ni ingen enhet och förening i det här då blir det svårt. Det finns glappfält mellan tider och ni har hoppat in i olika generationsfält. Ni är som historieböcker som har sekvenser av olika tider som intra agerar med er. Har ni ingen ordning med det här så splittras ni. Det bryter igenom era tankebanor och kan distrahera er att inte vara närvarande. Ni sammanblandas med olika tider utan en strukturär hållning. Det gör till och med att resningen i er kropp sjunker ihop. Ni är inte integrerade med er själs historia och har hålrum i människosläktets historia. Ni har då heller ingen uppbyggnad i ert inre och det kan bli konsekvenser av det, där ni inte är förenad i ert inre och samhörigheten till allt omkring uteblir. Detta vill Hagar och jag hjälpa er med så att ni är mer förenade till ert inre. Välkomna

Jag; Hagar; vill också medverka denna dag. Jag kan också berätta om min historia men jag vill hellre ge fokus på några egenskaper som är viktiga och som hjälpte mig i min väg och på min resa. Jag pratar inte mindre om än att kunna lyssna. Jag besitter förmåga att lyssna. Att lyssna i djupet av sig själv är att finna sin vägledning. Att finna den vägledningen, den inre rösten kan hjälpa en att veta vilka beslut man ska ta och vart man ska gå. Jag kan välja att få en brokig väg utan att ta reda på om jag går rätt, eller finna mitt inre lyssnande och veta vilka steg jag ska ta. Jag kommer berätta min historia med mina ord, men också vägleda er in i en meditation till lyssnandet. Ja, lyssnandet är att förstå kunnandet. Du kan inte ha kunskap om du inte lyssnar, därför är lyssnandet viktigt. I lyssnandet kan du också finna stillheten, det gör att du kan balanser inom dig. Jag Hagar skulle vilja berätta mer och jag hoppas att jag kan få den möjligheten genom att ni vill träffa mig och Abraham. Varmt välkomna”.

Ärkeängel Raphael. ”Även jag kommer närvara och bistå dessa gudomliga mästare, de är fyllda med kraft och energi och med glädje kommer jag samarbeta i deras arbete. Jag kommer också parallellt med dem göra ett arbete för att ni skall komma närmre den essens ni är. Ytterligare änglar kommer närvara som keruberna. I glädje och ljus önskar jag få träffa er”.

Vi välkomnar er till denna kurs och vi planerar ytterligare kurstillfällen som vi kommer återkomma till. Varmt välkomna nu den 27/9.

Plats: Karlaplan. Pris 1 333:-. Anmälan sker till Elizabeth Norman, info@dynamisktarbete.se

Vi välkomnar er till denna kurs och vi planerar ytterligare kurstillfällen som vi kommer återkomma till. Varmt välkomna nu den 27/9.

Plats: Karlaplan. Vi börjar kl 09:00 – 16:00. Pris 1 333:-. Anmälan sker till Elizabeth Norman, info@dynamisktarbete.se

Hemsida: www.dynamisktarbete.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nie tylko możecie zamówić oryginalny Vardenafil lub lek Viagra ma dwie substancji czynne i w których pojawiają się problemy z erekcją i Kamagra posiada jednak jedną. Że sama myśl mojaapteka24 o odbyciu stosunku wywołuje obawy, dlatego mniej chorował i był bardziej spokojniejszy.

Lämna ett svar