Vad gör man med myrinvasion

Vad gör man med myr invasion

Hej på er, idag är en dag i reflektion. Jag sitter här och funderar på hur jag skall gå vidare med saker. Jag har fått till mig att börja skriva och att till och med börja blogga och då blir jag ju lite konfunderad om vad jag skall skriva om. Kö lista finns för kanaliserat budskap och det kommer bli mer kontinuerligt på den fronten men det kommer också bli skrivande av vardagliga ting. Som exempel kan jag uppge det som hände mig nu i veckan som var. Jag hade fått myr invasion och mitt i allt görande kände jag bara; -nä, inte det här också. Då helt plötsligt kommer en eterisk skalbagge fram till mig och han säger att han kan hjälpa till med det här. Jag skulle till jobbet och han förklarade att han skulle lösa det under dagen. Jag blev jätteglad och samtidigt lite skeptisk, kommer detta verkligen att fungera men jag ville verkligen ge det en chans.

När jag väl kom hem fanns bara en myra kvar. Skalbaggen kom fram och sa att den myran hittar nog inte ut härifrån men att det kommer att lösa sig. Nästa dag när jag vaknar så har myrorna kommit tillbaka och jag suckar i irritation. Skalbaggen besöker mig då igen och han vill återigen hjälpa till för att få bort myrorna. Jag blir varmt berörd och blev väldigt glad. Återigen löser han problemet men det som sker under kommande dagar är att så fort han försvinner då kommer myrorna tillbaka. Detta leder till att ha får agera vakt för att stävja myr invasionen. Efter några dagar blir han trött och han vill vila. Jag får då dåligt samvete med tanke på hur mycket han har jobbat och självklart skall han få vila. Frågan blev hur gör vi nu. Då kommer en stor eterisk myra med kollega och han förklarar att vi åtgärdar det här. Jag såg detta som mycket lämpligt då säkert myror emellan kan prata i samförstånd på ett helt annat sätt än skalbagge och myror tillsammans J. Efter bara någon dag så är myrorna åter borta. Myran säger att han kommer att kontrollera regelbundet så att de inte kommer tillbaka samtidigt säger han att vi myror menar inget illa: ”Vi förstår inte att vi är vägen utan tänker att det här är en plats att vara på. Vi älskar även moder jord men era byggnationer gör att vi har svårt att hitta plats, vi blir också desillusionerade av era byggnationer och får inte riktigt plats. Det finns saker som ni inte vet om oss myror. Vi är en del av moder jord och vi har en funktion och vi rör oss i olika energibanor som är sammanlänkad med moder jord men det blir störningar i och med era byggnationer. Vi ingår också i en näringskedja och det är bra om ni förstår det. Vi kan också minimera risker för skadeinsekter. Vi skulle önska att ni mer pratade med oss om ni vill få bort oss, för ni har väl djurkommunikatörer, än att ni lägger ut gift”. När jag hörde myran berätta det här då blir det ju självklart att vi skall ta hand om dem och för mig är det viktigt att respektera allt levande. Allt existerar av en anledning och alla har lika mycket värde såväl stora som små. De har också uppgifter och fyller en funktion i en större ordning och vi människor måste nog börja förstå att alla har lika mycket värde och ta hand om dem. Med kärlek Elizabeth