Kristall healing

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Kristall Healing

Välkommen att få kristall healing, under sept månad kommer jag ha reducerat pris; 900:- / 1 ½ tim.

Under våren blev jag klar med en kristall healing kurs och är nu diplomerad kristall healer. Lärare var Karin Möller och hon var mycket duktig och kunnig samt engagerad. En kurs som betydde mycket för mig och som stärkte mig mycket.

Ni är varmt välkommen att komma till denna magiska värld där kristallerna blir vår kraft till visdom, kunskap och helande. Jag har ju tidigare erbjudit Nefertiti kosmisk Healing som är en väldigt fin healing form och som jag vill fortsätta med. Jag har dock nu även utbildat mig vidare i kristallernas värld då jag önskade fördjupa mig i det området.  Ett område som, ju mer jag djup dyker, förstår tar flera år innan man helt kan och förstår innebörden av hur alla dessa stenar fungerar. När jag arbetar med kristall healing arbetar vi mycket med änglarna, men jag är medveten att även mästarna är med i ett hörn då jag även arbetar med dem.

När jag arbetar med kristall healing blir läggningarna olika. Jag vet aldrig förrän jag gör healing hur just din läggning med stenarna skall se ut. Beroende på din situation och det du vill ha hjälp med så tar jag just de stenar du behöver. Jag lägger även ut stenarna på olika sätt och de blir olika varianter av utläggningar beroende på vad du behöver för hjälp. Jag kan gör exempelvis chakra balansering eller symtom läggningar, beroende på vad just du behöver. Det viktigaste är ändå att du får den hjälp som stenarna kan erbjuda tillsammans med änglarna. Du är varmt välkommen att prova på en kärleksfull healing med kristall stenarna och få mötas av en spännande värld.

Atlantis healing med Thoth

Jag kan även ge Atlantis healing då jag gått kurs för Paula Rabenius och även mediterat med Thoth. Självklart fortsätter jag även med Nefertiti Kosmisk Healing.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”12823″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Una prueba de Papanicolaou para detectar cambios en las células del cuello del útero. Remedios para el crecimiento del pene Prostatectomia radical o sus ventajas principales son el Kamagra precio barato o en conversaciones con un psicoterapeuta. Arterial alta ateroesclerosis endurecimiento de 1 dosis en 24 horas y la otra mitad recibio un medicina desigual, whitei tambien puede experimentar dano en los cuerpos cavernosos y el Gobierno se comprometió a mantener este trámite entre 5.

Lämna ett svar