Mästare Ixchel och Calf buffalo women

VÄLKOMMEN ATT FIRA NYÅR MED GUDINNORNA IXCHEL OCH WHITE BUFFALO CALF WOMEN PÅ NYÅRSAFTON.

I en kärleksfull schamansk helande trumceremoni kommer du få vägledning med temat vad som hindrar dig från att gå din livsväg och i förankring se din livsväg. Tiden är inne då det är viktigt att gå sin väg och inte vandra andras vägar. Vetskapen om vem du är och varför du är här är viktigt, men att också i mod våga vandra vägen som tillhör dig är av vikt. Tron på sig själv och vetskapen om sig själv är viktigt i denna tid som vi befinner oss i och ibland kan vi behöva stöd och vägledning för att komma vidare där vi är. I kärlek och ljus hälsas ni välkomna till denna mycket kraftfulla ceremoni med otroligt kärleksfulla mästare.

Vi startar kl 13:00 – 17.00, sedan äter vi vegetarisk buffé på Holiday som ligger på Mäster Samuelsgatan. Priset för lyxbuffe är 150:- och priset för workshopen 750:-. Varmt Välkomna. Anmälan sker till Elizabeth Norman. Mail: info@dynamisktarbete.se. För att se mer titta på under rubriken Nyår med Mästare. Anmälan sker till Elizabeth Norman. Mail: info@dynamisktarbete.se

 

Workshop med shamanska mästare Ixchel och Calf Buffalo Women den 27/1

På nyår hade jag en underbara möten med dessa mästare i en workshop jag hade. De vill nu fortsätta att vägleda oss i ljus och kärlek samt i visdom förmedla sina kunskaper. Varmt Välkomna till denna workshop som de vill förmedla:

Att gå sin egen vandringsväg i ljus och kärlek

”Följ med på inre spännande shamansk resa och i en upptäcktsfärd med dig själv. Vem är du och varför är du här är frågor ni kanske ställer er. Har ni förlorat kontakten med er innersta då har ni också förlorat kontakten till era svar på dessa frågor. Vi vill i meditation och i en inre resa visa på vad som händer när du inte följer din livsväg utan verkar enligt måsten och krav och bortom det du är. Du är betydelsefull och viktig men du har också ansvar att verka i din kraft och att våga var den du är.  Era yttre konsekvenser är verkningar av era inre beslut och står ni då inte i er sanna kraft då kan stigen till ert välbefinnande minska. I healing och meditation vill vi vägleda er rätt till att våga ta steget till den du är och komma till insikt varför du är här och visa på hur viktigt det är att gå sin väg. Att ta avvikande vägar är också ett sätt att förlora kontakten med sig själv och allt som är.”

Pris: 750:- och vi börjar kl 10:00 – 17:00.

Anmälan: info@dynamisktarbete.se

Varmt Välkomna