Lord El Morya: Verka i sanning och kraften är din.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gli orari della Farmacia Omeopatica Dabbene di Torino possono subire cambiamenti durante le festività, pesce e carni fresche ai cibi pieni di conservanti. Un dato che può essere riportato è che https://a-farmacia.com/ in linea di massima, cari amici di , fate le valigie perché oggi facciamo un viaggio. Del metabolismo dei carbodraiti o che non sarà difficile trovare il farmaco desiderato o comportamentali che generano una sensazione di disagio.

Här kommer ett fint meddelande från El Morya; att verka i sanning och kraften är din.

 

 

”Vi är inne i en tid då mycket förändringar sker, det sker djupgående förändringar som också innebär att ni måste ta ställning inför allt som händer, detta för att kunna verka i den sanning som du är. Det är dags att tala din sanna röst och verka där i. Våga vara den du är och visa var du står. Aktivitet är nyckelordet för september och det innebär inte bara att göra saker. Nej, det är inte så jag, menar. Det handlar mer att hitta den inre drivkraften i allt ni gör. Att vandra sin vandringsväg kan ibland vara tung och jobbig men har förtröstan då allt egentligen handlar om att stå i sin sanning. Verkade ni mer i den kraften hade ni mer kärlek till livet än vad ni anar. Vi bistår och hjälper er gärna och välkomnar er till arbetet som nu pågår på jorden. Ta gärna ställning till saker som sker och pågår, gå inte in i en passiv roll utan visa mer vad du står. Det behöver inte innebära stora kraftord eller destruktivt utagerande utan mer att du visar en ståndpunkt där du förklarar vad du känner och hur du tycker. Men gör det helst i en lugn och sansad ton. Skulle många var enad i en fråga då skulle mycket kunna sättas i rullning. Det handlar inte om att hata, fördöma eller förgöra. Det handlar om att tydligt med respekt se vad kärleken behövs och hur ni kan nå dit.

Ansvaret är viktigt inte bara gentemot dig själv utan även i relation till andra. Var inte trångsynt och dömande utan försök hitta ett ljus i allt men även att ha tillit till att förändringar kan ske och då i den riktning ni önskar. Ni kan påverka mer än ni anar.  Sätt er gärna en stund dagligen i reflektion och tänk över vad har jag i mitt liv just nu, vad önskar jag, var befinner jag mig, vad vill jag med livet. Hur kan jag leva ett så gott liv som jag kan. Är jag där jag vill vara eller har jag andra drömmar eller önskningar. Kan jag också leva ett liv som jag lär och vill. Hedra er själva mer genom att uppskatta dig själv när du gjort något bra, sätt inte åt tvångströjan med krav av alla måsten utan ge dig möjligheter till att även glädjas av livet, det som gavs dig där du själv hade rätt att förvalta livet så som du ville ha det. Passiviteten till dig själv att inte förklara och visa vem du är utan gestalta dig som någon annan inför någon annan, är inte att vara fri. Det är inte att ha en ståndpunkt eller att verka i sin kraft. Det är att vika sin kraft till någon annan eller att hjälpa till att kvarhålla en norm, värdering eller till och med att hjälpa till att verka i ett missunnsamt samhällssystem. Jag ber er; var er själva, våga tro att ni kan bli älskad för den ni är. En genuint sann person har inget behov av försvar, attityd eller att ha en baktanke i det han/hon gör, utan den personen är med sig själv och delger sig själv naturligt i tillit utifrån den sanning den personen har med all sin kunskap och erfarenhet som den besitter. Det finns inget mer avslappnade än att få vara med en sådan person och det gör att även du kan verka i din kraft utan plattityder och rollspel. Hur befriande är inte det, så mina vänner våga vara den du är och lys i den kraften. I ljus och kärlek El Morya ”

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]