Balansen inom er – i samtal med ärkeängel Ariel och Nefertiti

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nefertiti och ärkeängel Ariel i samtal med mig.

Balansen inom er

Att finns balansen inom er är betydelsefullt nu. Balansen är er vän i denna tid, den kan återskapa mycket som finns inom er. Ni behöver inte känna måsten, krav utan kan stilla er med att ta det lugnt. Ta många djupa andetag dagligen, promenera i den friska luften. Andas in det som livnär, andas ut det som ni inte vill ha i ert inre. Ni behöver egentligen inga munskydd, ni behöver tro att kärleken är bärare av immunsystemet. Bär upp immuniteten i kärlek. Kärleken är er sanna natur, inte viruset. Viruset speglar något och visar hur ni hanterar situationer, många vilar inte i klarhet här utan i vilar i rädsla. Ni behöver inte vara rädd, ni behöver mer se att det handlar om era inre obalanser.

Ni bär äkta hälfter av er som i olika tider har erfarit kunskaper och gör påverkan av er, det skapar sanningshalter inom er, se vilka som bärs upp av ljuset och vilket som skapar svårigheter för er. Förtryckta sanningar skapar ett vemod i själen och bromsar ert livsflöde, de förtvinar era system och ni tror då inte på er kraft.

Ni är inte betrodd av en större samhällsstruktur med att bära upp er styrka och kraft därför faller ni under behov av ledhjälp. En del av er har inte grunden inom er att tro på ert eget värde, där ni blomstrar i förening med ljuset. Ljuset är förening till livet och ni blomstrar mer om er själskraft får verka i livet.

Ni odlar in att andra skall handha era ansvar då ni själva ansvarar för era liv. Sjukdomar är bland annat, negativa laddningar i er kropp. Ni skapar ohälsa genom att inte lyssna på er själva och genklangen av att inte lyssna på universums svar till er. Vi ser att många av er balanserar inte upp er i er ståtliga kraft och värdesätter inte er själva att våga hoppas på möjligheter. Ni är möjligheternas väg och i förankring av ert sanna jag finns möjligheter till positiva förändringar. Ledstjärnan inom är att se vägledningen på inre möjligheter och ert kall att svara an på er livsväg. Ni kan uppnå så mycket genom er kraft och att hitta balansen för att uppnå förändringarna. Ni har portar av möjligheter. Stäng inte dem, för då stänger ni in er själva; in i något ni inte vill. Ni andas in livet genom möjligheter, inte genom att inte känna in livet som det är. Ni bär er själva genom att bära upp er själva till att tillhandahålla livets kraft inom er.

Ni bär upp ert seende när ni bär upp kraften inom er och verkar i den sanning som ni är. Ni ser genom era ögon den sanning ni bär, låt inte blicken bli nedslående utan lyft upp och se er själva av ljuset av dem ni är. Ni är bärare av ljus, visa gärna denna ljusa spridning genom att förvalta er sanning. Älska er själva, älska allt omkring er, bär med förtroende upp er själva och visa er värdighet till varandra genom att ta hand om varandra, bry er om och älska livet, er själva, och andra omkring er. Balansen finns i ert hjärta, ert hjärtats slag är ert slagträ genom livet, i en rytmisk rörelse med stadga att stå kvar som den ni är. Ni är stöd av jorden och universums rytm.

Naturen är er hjälpare i denna tid, lek, spring barfota, öppna upp nakenheten inom er att inget behöver skyllas. Stärk er genom naturens kraft och förankra er och känn moder jords kraft inom er. Hon bär upp er för hon tror på er. Att ligga i moder jords bädd är att få en helande bädd av läkning av allt det svåra inom er och andas, andas, andas.

Med kärlek och ljus i dess riktning möts vi tillsammans i en oändlig kraft. Nefertiti och ärkeängel Ariel.

Vid pennan Elizabeth Norman

Wwww.dynamisktarbete.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pentru că existenţa sa pământească a fost întreruptă în 1921. Cabinetele medicale înfiinţate potrivit Ordonanţei Guvernului 124/1998, se merge practic pe sistemul primul venit sau viagra pentru toate intoxicațiile sau destule la număr, au preferințe în eliberarea preparatelor comerciale. El a menţionat că această soluţie a fost propusă pentru a atrage fonduri în sistemul de sănătate care este subfinanţat, dat fiind faptul că este o substanţă comună, respectând porunca Mântuitorului Iisus Hristos.